Poolpikkade juuste modelleerimine

Minu õetütrele meeldib väga oma juustega mängida, saate teda silitada, juukseid kammida ja kogu päeva ringi ajada. Ta imendub ka sellesse, et kui mul on vaja kõike, et täiuslik välja näha, saab ta kümmekond korda korrigeerida ühte palmikut, kandes sellele mõnikord juukseaksessuaare või pannes juuksenõelad. Ta armastab koolinäitusi ja nende korraldamist. Tema hiljutine naljakuninganna looming oli olemas ja originaalne ning ma tahaksin ideaalset soengut ja kleiti. Kontakti ajal punus ema oma väikesed punutised nende külge kinnitatud vibudega. Mõne aja pärast ütles praegune tubli 11-aastane ei, ei ja ikka veel mitte üks kord. Jah, ma ootan korterites .... jah ja see algas. Nelikümmend viis minutit ületõstmist ja sõitu. Ta nägi välja armas nagu tõeline kuninganna. Kui rääkida aristokraatidest, muutis ta kiiresti taas meelt. Vaatamata sellele, et etenduse algusest on möödunud peaaegu kaks tundi. Ootamatult ... ta muutis ideid täielikult ja kõnes kõlas see pisut rohkem nagu "nooooo, mulle ei meeldi, ma ei tule kuningannale meelde midagi, mis annab talle kõrge." Ta nõudis uut soengut, juuksed olid kinnitatud Coca-täidisega. Õnneks, nagu ta on eespool loonud, on meil muidugi juba juukseid kammimise praktika, nii et viimane läks meil eriti kiiresti. Tema ema oli mulle mingist osast valmistunud ja kahekümne minutiga.

Parimad tüdrukute juukseklambrid